Copyright & Auteursrecht

We hebben veel moeite gestoken in deze site. Zowel het bouwen ervan, het schrijven van de teksten en het maken van de foto’s. Praktisch alle foto’s zijn door onszelf geschoten. Een enkele uitzondering daargelaten, en dan zullen we altijd aan bronvermelding doen.

We vinden het niet tof als anderen met ons materiaal goede sier maken. Daarom vallen alle teksten op deze site onder het auteursrecht. Het is dan ook niet toegestaan om de teksten en het fotomateriaal dat op weheartlisbon.com te vinden is, zonder nadrukkelijke toestemming te gebruiken op andere websites (of waar dan ook).

Vragen omtrent eventuele gebruik van teksten en/of foto’s? Neem contact met ons op via wehearthaarlem@gmail.com.

We❤️Haarlem

Wat te doen in Haarlem? Op WeHeartHaarlem.nl vind je onze persoonlijke ervaringen, de beste Haarlem tips voor zowel de stad als de directe omgeving van Haarlem. We vertellen je wat je volgens ons gezien en gedaan moet hebben.

Haarlem is volgens ons meer dan alleen de stad zelf. Natuurlijk kun je dagen doorbrengen in de prachtige straten, je vergapen aan de schitterende oude gebouwen en heerlijk lunchen bij de vele authentieke eettentjes.

Maar net buiten de stad vind je een keur aan bezienswaardigheden, prachtige oude buitenverblijven, natuurlijke wonderen, kilometerslange zandstranden aan de Noordzee en uitgestrekte duingebieden. Wat dacht je van Bloemendaal aan Zee met z’n prachtige stranden paleis, of het alom bekende Zandvoort, waar het leven zich een paar versnellingen lager afspeelt.

Wat je voorkeur ook heeft, Haarlem en haar omgeving zal je bekoren! En je zult merken dat je steeds weer terug wilt naar deze parel van Nederland!

About us

Etiam rutrum mattis metus vitae dapibus. Cras sagittis leo tellus, non rhoncus velit efficitur tristique.

Contact Info

  Adress: 75 Ninth Avenue New York, NY 10011

  Telephone: +1 212-565-0000

  Email: contact@gmail.com